Poistoilmalämpöpumppujen toimitus ja asennus

Tehokkaat poistoilmalämpöpumput asennuksineen alan ammattilaiselta

Makkosen Pumppu ja Paneli toimittaa ja asentaa laadukkaat poistoilmalämpöpumput asiakkaille Imatran ja Lappeenrannan alueilla, sekä lähiseuduilla. Tarjoamme joustavan ja asiantuntevan palvelun, ja autamme kaikessa aina oikeanlaisen ratkaisun valitsemisesta lähtien. Asennukset teemme Avaimet käteen -periaatteella ja tarpeen mukaan annamme opastusta myös käyttöönotossa!

Poistoilmalämpöpumppu hyödyntää ilmanvaihtojärjestelmän poistoilmaa

Poistoilmalämpöpumppu käyttää talon ilmanvaihtojärjestelmän kautta poistettavaa ilmaa ja ottaa siitä lämmitysenergiaa. Poistoilmalämpöpumppu siirtää lämmön tarpeen mukaan joko sisälle tulevaan ilmaan, lämpimään käyttöveteen tai vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Toimiakseen poistoilmalämpöpumppu vaatii, että ilmanvaihto on riittävällä tasolla ja että järjestelmästä löytyy kanavat tuloilmalle ja poistoilmalle. Koska lämmönlähde on pääsääntöisesti aina talon noin 20-asteinen sisäilma, tuottaa poistoilmalämpöpumppu lämpöä vuodenajasta ja ulkolämpötilasta riippumatta vakioteholla.

Poistoilmalämpöpumpulla on usein mahdollista myös viilentää sisäilmaa. Kaiken kaikkiaan se on todella tehokas ratkaisu; vuositasolla poistoilmasta saadaan hyödynnettyä reilusti yli puolet, edellyttäen että ilmanvaihto on tarpeeksi tehokkaalla tasolla. On kuitenkin suositeltavaa, että poistoilmalämpöpumpun lisäksi käytössä on myös jokin lisälämmönlähde.

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaiset poistoilmalämpöpumppuratkaisut. Ota yhteyttä!

Poistoilman_LTO – PDF