Maalämpöratkaisut alan ammattilaiselta

Maalämpöpaketit asennuksineen Avaimet käteen -periaatteella

Makkosen Pumppu ja Paneli tarjoaa laadukkaat maalämpöratkaisut kokonaisvaltaisena palveluna; autamme kaikessa aina sopivan ratkaisun valitsemisesta lähtien, ja tottakai myös toimitamme ja asennamme maalämpöjärjestelmät alusta loppuun asti. Lisäksi tarjoamme tarvittavan opastuksen uuden maalämpöjärjestelmäsi käyttöönottoon liittyvissä asioissa. Meiltä saat jatkossa luonnollisesti myös asentamiemme laitteiden huollot! Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Lappeenranta, Imatra ja lähialueet.

Ennen sopimuksen syntymistä teemme ilmaisen arviokäynnin, jonka aikana kartoitamme tilanteesi ja sopivat vaihtoehdot. Kuulumme TUKESin hyväksymiin kylmä- ja sähköurakointiliikkeisiin. Nykyään maalämpöpumpun saa asentaa ainoastaan TUKESin määrittämät kylmäalan pätevyysvaatimukset täyttävä toimija, joka on saanut virallisen hyväksynnän. Meiltä saat siis varmasti asiantuntevan palvelun ja alusta loppuun turvallisesti suoritetun asennustyön.

Maalämmön toimintaperiaate yksinkertaistettuna

Maalämmön toiminta perustuu maaperään varastoituneen auringon lämpöenergian talteenottoon. Auringon lämpöenergiaa on varastoitunut sekä maaperään, kallioon, että vesistöihin, ja maalämpöjärjestelmän avulla sitä voidaan hyödyntää lämmitykseen kaikista edellä mainituista lähteistä. Maalämpöpumpun toimintaperiaate on tuttu esimerkiksi jääkaapeista sillä erotuksella, että kylmän sijasta se pumppaa lämpöä.

Käytännössä lämmön talteen kerääminen tapahtuu maahan sijoitetun putkiston avulla. Putkisto voidaan sijoittaa maahan tilanteen mukaan joko maaperään kaivamalla, poraamalla kaivo kallioon tai vetämällä putkisto tontin lähellä sijaitsevaan vesistöön. Autamme mielellämme parhaan ratkaisun kartoittamisessa – tämä onnistuu esimerkiksi arviokäynnin yhteydessä!

Edullinen, ekologinen ja huoleton lämmitysvaihtoehto

Maalämpöpumppu on erittäin suosittu lämmitysmuoto ensisijaisesti edullisuutensa ja huolettomuutensa ansiosta. Samalla se on myös ympäristöystävällinen valinta; energiaa kuluu pelkästään maaperästä rakennukseen tapahtuvaan lämmönsiirtoon.

Maalämpöön vaihtaminen maksaa itsensä takaisin omakotitaloasujalle parhaimmillaan jopa muutamassa vuodessa. Se on siis kustannustehokas ratkaisu ja samalla erinomainen tapa hyödyntää maaperään varastoitunutta uusiutuvaa auringon lämpöenergiaa. Maalämpölaitteiston etuihin lukeutuu myös se, ettei se vielä paljoa tilaa, joten arvokkaita rakennusneliöitä jää enemmän muuhun käyttöön.

Ammattitaitoinen ja sujuva palvelu

Laaja kokemus maalämpöjärjestelmien asennuksista takaa, että asennustyöt hoituvat sujuvasti ja ammattitaidolla alusta loppuun asti. Kun asennustyö tehdään kerralla kunnolla ja yksityiskohtia myöten laadukkaasti, saat käyttöösi pitkäikäisen ja toimivan ratkaisun, joka palvelee sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Hoidamme jokaisen yksittäisen asennustyön samanlaisella asiantuntemuksella ja huolellisuudella; tasokas työnjälki on meille kunnia-asia. Laadukkaasti tehtävän työn lisäksi panostamme myös kokonaisvaltaiseen asiakasystävälliseen ja joustavaan palveluun; meille tärkeä osa onnistunutta lopputulosta on aina tyytyväinen asiakas!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous maalämpöjärjestelmästä

Tarjoamme maalämpöratkaisut asiakkaille Imatralla, Lappeenrannassa ja lähialueilla. Pääsemme etenemään asiassa, kun otat meihin yhteyttä ja kerrot tarpeistasi. Kartoitetaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu!