Ilma-vesilämpöpumppujen toimitus, asennus ja huolto

Ilma-vesilämpöpumppu & asennus alan ammattilaiselta

Makkosen Pumppu ja Paneli tarjoaa kaiken, mitä ilma-vesilämpöpumppua hankittaessa tarvitset; opastuksen sopivan ilma-vesilämpöpumpun valitsemisessa, toimituksen, asennuksen ja myös perehdytyksen käyttöönottoon. Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Imatra, Lappeenranta ja lähialueet. Ilma-vesilämpöpumppu on kustannustehokas lämmitysvaihtoehto, joka toimii vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän kanssa.

Ilma-vesilämpöpumpun toimintaperiaate

Ilma-vesilämpöpumppu toimii yksinkertaistettuna samankaltaisella periaatteella kuin esimerkiksi jääkaappi, sillä ilma-vesilämpölämpöpumpun ulkoyksikkö jäähdyttää ulkoilmaa samalla periaatteella kuin jääkaappi sisäosaansa. Tästä prosessista syntyneen lämpimän ilman ilma-vesilämpöpumppu siirtää veteen. Lämmitettyä vettä voidaan kierrättää kiinteistön vesikiertoisessa lämmitysjärjestelmässä ja lisäksi käyttää myös kiinteistön käyttöveden lämmittämiseen.

Ilma-vesilämpöpumppu koostuu sisäyksiköstä ja ulkoyksiköstä, sekä niiden välillä toimivasta kompressorista, joka kierrättää yksiköiden välillä kylmäainetta. Kylmäaine sitoo itseensä ulkoilman lämpöenergian ja luovuttaa sen sisäyksikölle, jonka puolestaan vapauttaa lämmön veteen. Ilma-vesilämpöpumppua voidaan käyttää toimimaan myös päinvastaisesti eli sisäilman viilennykseen, kun säädetään prosessi toimimaan päinvastaisesti

Kustannustehokas ja ekologinen lämmitysvaihtoehto

Ilma-vesilämpöpumppu voidaan säätää toimimaan erikseen talvi- ja kesäkuukausille niin, että tarpeen mukaan se joko lämmittää tai jäähdyttää sisäilmaa. Tämän ansiosta kiinteistön kokonaisenergiankulutus saadaan pidettyä niin alhaisella tasolla, kuin mahdollista, eli ilma-vesilämpöpumppu tuo huomattavaa säästöä lämmityskustannuksiin. Ilma-vesilämpöpumppu on myös ekologinen valinta; ilman lämpöenergian käyttö ei aiheuta ollenkaan päästöjä. Suomen ajoittain ankarien sääolosuhteiden takia ilma-vesilämpöpumpun tukena on suositeltavaa olla varalämmitysjärjestelmä.

Ilmainen arviokäynti

Ota yhteyttä ja pyydä meidät ilmaiselle arviokäynnille! Sen jälkeen saat meiltä tarjouksen ilma-vesilämpöpumpusta asennuksineen. Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Imatra, Lappeenranta ja lähialueet.